Куанзхоу Ницеваи Имп & ЕКСП Цо

Главни производи:

1. Индустрија торби : руксак, школска торба, торба за ручак, врећица за оловке, торба за путовања, торбица за ношење, торба за врећу, торбица за врећу,

Торба за куповину, Торба за лаптоп, торба за хладјење, торба за врећу, торба за појас, торбица за слагање

2. Керамичка индустрија : Шоља, посуђе, производи за домаћинство, Керамичка уметност и занат, Дневна употреба порцеланских предмета, Керамичка шоља,

Цоин банк, Хоме децоратион, Пеппер & Салт схакер, Валентине'с даи црунцхКомпанија Профице


Our bag factory png

Наша торба

Куанзхоу Ницеваи Имп & Екп ЦО., ЛТД. се налази у прелепом граду - Куанзхоу.Оур компанија је основана 2012. године. Наша фабрика име је Куанзхоу Јуии торбе и предмети цо., лтд. која се налази у Хуиан жупанији, Наша фабрика има 10000 квадратних метара, а запослени око 150персонс.

Наша фирма је специјализована за производњу руксака, путне торбе, врећа за пикник, торбу за бебе, торбе за хладјење, торби за куповину, торби за врећу, торби за лаптоп и тако даље. Наша годишња производна способност достиже 15.000.000 комада. Далеко су наши производи извезени у Европу, Сјеверну Америку, Аустралију, Средњи Исток, Јапан и друге земље и регионе. Добили смо добру репутацију наших домаћих и страних купаца у иностранству.


Our Ceramics factory.jpg

Наша фабрика керамике

Наша фабрика керамике је дневно порцеланско производно предузеће са високом технологијом. Основана у мају 2001, са регистрованим капиталом од 1,5 милијуна РМБ, наша фабрика покрива површину од 60му (производна површина преко 30.000 квадратних метара). Са више од 800 радника, наша годишња производња износи 30 милиона РМБ, а наш годишњи производни капацитет је 20 милиона комада.

Наши главни производи су кутије за цртање, сетови плодова, магнети, зрачни отвори и мали занати који се продају на домаћем и иностраном тржишту. У новембру 2004. године прошли смо сертификат ИСО9001: 2000. Наша дугорочна развојна стратегија је креативност, савршени квалитет и маркетинг бренда.

Наши производи имају иновативни дизајн и врхунски квалитет. Добра квалитета, бела, провидна и светло глазирана као наша јединствена карактеристика. Са пословним циљем да се придржавамо уговора и стресног кредита, ми искрено поздрављамо пријатеље широм света за пословну сарадњу.


Наш сертификат:

О торби: имамо Диснеи цертификат, БСЦИ сертификат, Валмарт сертификат, ИСО сертификат

О керамици: имамо Адуит Детаљи, Здравствени сертификат, Сертификат квалитета, СГС сертификат


Наш сервис

Инсистирамо на идеју пословног пословања "развоја, иновација, кредита и практичног пословања", а принцип "талентованих људи, прво, квалитета, иновација, најбоља услуга, купац је Бог".

Ницеваи стреми ка циљу "квалитета за опстанак, развој, пружање висококвалитетног и квалитетног сервиса за купце".

Искрено се надамо да ћемо успоставити дугорочне и сарадничке односе са вама и створити резултат који ће донети побједу. Доносићемо вам квалитетне производе, конкурентне цене, благовремену испоруку и одличну услугу за купце. СУЦЕСС МОРА БИТИ ПОТРЕБНО НИЦЕ НАЧИН! НИЦЕВАИ ВИТХ ИОУ СУЦЕСС!