Куанзхоу Ницеваи Имп & ЕКСП Цо

Наша историја

Куанзхоу Ницеваи Имп & ЕКСП ЦО., ЛТД. се налази у прелепом граду - Куанзхоу.Оур Предузеће је основано 2012. године.

имг1.пнг

Наша фабрика

Наше име фабрика је куанзхоу Јуии торбе и кофери цо., Лтд. која се налази у Хуиан округа, Наша фабрика има 10000 квадратних метара, као и запослених широм 150персонс.

img2.png

Наш производ.

  Наша компанија специјализована у производњи ранац, путне торбе, пикник торбу, бебе торбу, хладњак торбу, торба за куповину, троллеи баг, лаптоп торбу и тако даље.  

img3.png

Примена производа

Наши производи се користе за спољну, школе, куповину, путовања и тако даље.

naš сертификат

iso证书.png

proizvodnja опремеimg4.pngimg5.png
img6.pngimg7.png


proizvodnja тржиште

Наш годишњи капацитет производње достиже 15,000,000пцс. До сада, наши производи су извезени у Европи, Северној Америци, Аустралији, Средњи Исток, Јапану и другим земљама и регионима. Ми смо освојили добру репутацију од наших у иностранству и домаћим купцима.


naš сервис

Ми инсистирамо на пословању идеји "развој, иновације, кредита и раде практично посао" и принцип "првог талентованих људи, квалитет, иновације, најбољу услугу, купац је Бог". Ницеваи тежи за циљ "квалитет за опстанак, развој, обезбеђујући висок степен и високо квалитетну услугу за клијенте". Искрено се надамо да успостави дугорочне и кооперативан однос са вама и да се створи резултат вин-вин. . Ми ћемо вам донети квалитетне производе, конкурентне цене, благовремено испоруку и велику кориснички сервис. СУЦЕСС МОРАЈУ НЕЕД леп нацин! НИЦЕВАИ Витх Иоу успех!